Тематичен хороскоп


  • Какво е тематичен хороскоп?

Това е хороскоп, фокусиран върху една тема. Той включва потенциалите по темата в рождената карта, както и текущите тенденции в разглежданата сфера. Към момента се предлагат два тематични хороскопа:

1) кариера и пари;

2) любов и деца.

Ако се интересувате от темата за кариера и пари, хороскопът ще включва Вашите потенциали за професия, кариерно израстване, работна обстановка, потенциал за финанси. В него също така ще има информация за текущите влияния по отношение на работа, кариера и пари. Ако имате конкретен въпрос, добре е да го упоменете. Например, ако сте безработни и искате да разберете дали в близката година ще започнете работа, е добре да запишете този въпрос, за да зная какво Ви вълнува и да се фокусирам върху него.

Ако се интересувате от темата за любов и деца, ще получите информация за това какво е заложено при Вас като потенциал за създаване и запазване на връзки и партньорства, изграждане на дом, потенциал за деца и отношения с децата. Ще получите и информация за текущите влияния в това отношение.

NB! Ако Ви интересува хороскоп, описващ здравето Ви и предразположението към заболявания, бих Ви насочила към мой колега, който е добър в медицинската астрология: Йордан Колев, мейл jordan_kolev@abv.bg

  • Какво е нужно за изготвянето на рожден хороскоп?

Нужни са дата, час, минути и място на раждане. Колкото по-точни са часът и минутите на раждане, толкова по-точна информация ще получите. Добре е да кажете с каква точност е часът Ви на раждане (дали е взет от удостоверението Ви за раждане, по спомени на майка Ви или от друг източник). Ако живеете в чужбина, са нужни град и държава, където живеете, както и от колко време сте там.

  • Колко време отнема изготвянето на рожден хороскоп?

Изготвянето отнема до две седмици, в зависимост от натовареността ми.

  • Как става плащането?

Плащането става чрез PayPal или Wise (предишното Transfer Wise), евентуално чрез Revolute. Изготвянето на хороскопа започва след получаване на плащането.

  • Каква е цената?

Цената на тематичния хороскоп е 20 евро.

Thematic reading

€20.00