Отговор на въпрос


Ако искате да научите изхода от дадена ситуация или не сте сигурни кое решение е най-доброто, хорарната астрология може да Ви помогне.

  • Какво е хорарна астрология?

Хорарната астрология дава отговори на много въпроси като например „Той ще се обади ли отново?“ или „Да купим ли тази къща?“ и много други. За да се получи точен отговор, е много важно въпроса, който задавате, да Ви вълнува искрено и да е важен за Вас, защото астрологията в изкуство, което съчетава в себе си наука с Божествена намеса. Когато зададеният въпрос идва от сърцето, картата показва отговора много ясно.

Въпросът „Да приема ли тази работа?“ би могъл да означава „Заплатата по-добра ли е от сегашната ми?“ или „Тази работа ще подпомогне ли кариерата ми?“. Това с аразлични аспекти и може да получите грешен отговор, ако въпросът е неясно зададен. Не се притеснявайте, че не наете как да зададете въпроса. Обяснете ситуацията и заедно ще го формулираме по най-добрия начин.

В хорарната астрология се прави хороскоп на въпроса, а не на човека. Затова даже и да не знаете времето си на раждане, може да получите отговор на хорарен въпрос. Винаги е добре да дадете и рождените си данни (доколкото са Ви известни) на астролога, за да може да се прецени ситуацията по-ясно.

Обикновено, хорарната карта дава отговор на поставения въпрос. Понякога обаче въпросът е зададен твърде рано. Това означава, че ситуацията все още не се е развила достатъчно и има фактори, които, макар и да не са Ви известни към момента, ще окажат влияние върху изхода. В други случаи, отговорът е зададен твърде късно. Това означава, че изходът вече е ясен и няма повече какво да се направи, но може Би Вие не сте информирани за това към момента на задаване на въпроса.

Възможно е отговорът да не съвпада с Вашите очаквания и е нормално да искате да се допитате до друг астролог в опит да чуете отговора, който желаете. Недейте! Отговорът се разкрива в първата направена карта, в следващите може да няма ясни указания. Всяка карта има срок на валидност. Когато това време изтече, или когато обстоятелствата се променят, може да зададете същия въпрос наново, ако още е актуален за Вас.

  • Какви данни са нужни за изготвяне на хорарна карта?

Нужно е да зададете конкретен въпрос, който ви вълнува, в момент, в който се чувствате объркани или на кръстопът и имате нужда от насока. Добре би било да дадете и рождените си данни, но това не е задължително изискване.

  • Как протича хорарната консултация?

Когато съм готова е отговора на въпроса, ще Ви го изпратя примерно в Месинджър. Ако имате последващи въпроси, може да си пишем или да се чуем, за да ги уточним.

  • Колко време отнема получаването на отговор на хорарен въпрос?

Отговор на въпроса си ще получите до седмица, в зависимост от натоварването ми.

  • Каква е цената?

За момента отговорът на хорарен въпрос е безплатен, но държа на обратната връзка за развитието на ситуацията.

  • Какви въпроси може да се задават?

По-долу следват три примерни въпроса и отговорите към тях, получени чрез анализ на хорарна карта:

  1. Ще получа ли работата?

Една клиентка имаше уговорено интервю за работа. Дамата се предствлява от Венера, в собствен триплицитет и декан, но движеща се бавно и в кадентен дом, тя няма силата да се прояви. Другите кандидати за позицията са представени от МАрс в собствен знак и ъглов дом, също бавен в движението си, но като цяло по-силен от Венера. Работодателят е указан от Луната в перигрин, в кадентен дом. Луната аспектира Марс, което означава, че работодателят харесва някой от конкурентите за работата. Отговор: няма да получите работата, но и самата работа не е толкова добра, колкото Ви изглежда. Обратна връзка: дамата не получи работата.

2. Глезенът на дъщеря ми счупен ли е?

Дъщеря ми се прибра от училище с отекъл глезен. Отидохме до болницата и чакахме с часове, което е нормално за Швеция. Дъщеря ми е много скептична към астрологията. Предизвика ме „да питам Юпитер“ дали кракът й е счупен. Глезенът й е описан от Сатурн, господар на 11 дом. Сатурн е в добро състояние, силен, но ретрограден. Моето заключение беше, че кракът й не е счупен, но ще се върне в състоянието, в което беше преди няколко месеца, когато тя се приземи на него от скок в гимнастиката. Около 40 минути по-късно излезе резултатът и ни информираха, че кракът не е счупен.

3. Кой ще победи в мача по женски футбол Швеция – Унгария?

В 9:58 ч. на 17ти септември 2020 г. зададох въпрос кой ще победи във футболния мач между женските отбори на Швеция и Унгария. Швеция е представена от Венера и Луната, Унгария от Марс. Венера е директна, бърза и най-високо разположена в картата. Марс е ретрограден и бавен, въпреки че е на ДСЦ. Сатурн, показващ изхода, е в добър аспект с Луната и в негативен с Марс. Отговор: Швеция ще победи. Мачът започна в 10:30 ч. в Гьотеборг и Швеция победи Унгария с 8:0! Запомнящо се!