Рожден хороскоп


  • Какво е рожден хороскоп?

Това е карта на разположението на планетите от Слънчевата система в зодиакалните знаци в момента на раждането Ви. Тълкуването на тази карта позволява да се разкрият потенциалите на човек в момента на раждане и дава ценна информация за характера и особеностите на личността.

Рожденият хороскоп съдържа картата, психологическа характеристика, темперамент и характер, потребности, начин на мислене и действие, потенциали за любов и брак, кариера и пари, слаби места в тялото. Ако живеете в чужбина, в цената влиза и карта на релокация, както и какво се променя при преместването на новата локация.

Ще получите хороскопа в писмен вид, като pdf файл. Ако имате последващи въпроси, те са включени в цената. Можем да си пишем например по Месинджър или да се видим в Зум, за да ги уточним. Ако има теми, които Ви вълнуват, е добре да ме информирате предварително, за да може да акцентирам върху тях.

В картите и анализите се включват светилата (Слънцето и Луната) и планетите от Слънчевата система, включително и Плутон, въпреки, че отрекоха да е планета, както и Лунните възли. В картата и анализа НЕ се включват Хирон, Лилит, Селена, астероиди, неподвижни звезди.

  • Какво е нужно за изготвянето на рожден хороскоп?

Нужни са дата, час, минути и място на раждане. Колкото по-точни са часът и минутите на раждане, толкова по-точен ще бъде и хороскопът. Добре е да кажете с каква точност е часът Ви на раждане (дали е взет от удостоверението Ви за раждане, по спомени на майка Ви или от друг източник). Ако живеете в чужбина, са нужни град и държава, където живеете, както и от колко време сте там.

  • Колко време отнема изготвянето на рожден хороскоп?

Изготвянето отнема до две седмици, в зависимост от натовареността ми.

  • Как става плащането?

Плащането става чрез PayPal или Wise (предишното Transfer Wise), евентуално чрез Revolute. Изготвянето на хороскопа започва след получаване на плащането.

  • Каква е цената?

Цената на рождения хороскоп е 35 евро.

Natal Chart Reading

€35.00