ЕС и имунизационните паспорти

Зададох въпрос: ЕС ще въведе ли ваксинационен паспорт при пътуване тази година?

АСЦ в ранни градуси – още е рано да се каже. Въпреки това мисля, че картата е радикална, защото отразява ясно ситуацията. 

Луната е в 11 дом – Европарламента и дългосрочни мерки и програми. 

Решението, Марс като Г10, е в 11 дом, т.е. Зависи отново от Европарламента, това е ясно. Марс е в перигрин, бърз, директен, зависим от Меркурий, който го приближава с квадрат от Риби, където е в заточение, на практика в 9 дом и Г3. Трети дом е пропагандата и транспорта. 

Венера, Г11, е в екзалтация в 9 дом, между Нептун в собствен знак и С;лънцето (изгорена), и в партил с Плутон в 6 дом. Тези, които трябва да вземат решение, са объркани и се влияят от Слънцето. То е Г1 и Г2 – хората, здравословното им състояние и ресурсите на нациите, финансовата система. Според мен в Европарламента наистина искат да вземат най-доброто решение от здравословна и финансова гледна точка. В същото време квадратът на Меркурий към Марс може да означава податливост на пропаганда. Секстилът на Венера с Плутон също указва манипулация относно епидемията. Марс ще напратрави тригон със Сатурн, Г6 – податливост на епидемии. Сатурн е по-силен от Слънцето – податливостта на масово разпространявани болести е по-силна от здравето на нациите. 

Последният аспект на Луната е бил квадрат към Юпитер, Г9 – международно право, трансгранични пътувания. Юпитер е в перигрин, в 8 дом. Зависим от Сатурн, податливостта към епидемии, а 8 дом е опасност за хората, свързана с национална катастрофа. Следващият аспект на Луната е секстил с Венера, Г11, Европарламента. Венера приема Луната, т.е. Ще направи каквото Луната пожелае. А тя е Г12, хората в сянка, които подкопават основите. Луната е в екзалтация в момента – тези хора са доволни, че нещата се развиват както те искат. Скоро обаче е ингресията в Близнаци, където Луната губи силния си статус. 

Слънцето скоро ще премине в Овен, където е в екзалтация – ще има вълнение около решението. Слънцето е същевременно на МЦ – истината ще се разбере и фактите ще станат публично достояние. 

Обобщение: изглежда има две преплетени теми: за евродепутатите, които са наистина загрижени за хората, както и за финансовото положение в съюза и искат да вземат най-доброто решение. Прокрадва се обаче и темата за конспиративни елементи и манипулация. Какво точно ще стане, още е рано да се каже. На мен ми изглежда, че разпространението на заразата ще продължи въпреки решенията.  

Все пак Луната е между два бенефика, Слънцето е на МЦ и последният аспект е секстил между тях, преди Луната да излезе от Телец – да се надяваме, че резултатът ще е добър.