Седмична прогноза, 19-25 юли

Луната нараства и почти цяла седмица е във втора фаза, а през нощта в събота срещу неделя е пълнолунието. Издига се все повече и светлината й е все по-видима на небосклона. В този период се казва, че Луната е “топла” и символично се свързва с подем, издигане, успех. Нещата, които човек е подел, стават видими. Добро време да покажете на света начинанията си, да откриете нов офис или магазин, да организирате събитие, ако планирате нещо, от което очаквате постъпления.

Същевременно, с приближаването на пълнолунието, нараства и рискът от кървене при операции. Ако е възможно, избягвайте операции на полови органи и дебело черво в понеделник, крака и кръвоносна система във вторник и сряда, кости, стави и зъби в четвъртък и петък и всички видове в събота и неделя.

В понеделник Луната е в Скорпион и емоциите са силни. Човек е склонен да приема нещата лично и да ги преживява дълбоко. Ако се почувствате обидени, напомнете си, че може би човекът срещу Вас го е направил неволно и се опитайте да не го вземате навътре. Във вторник и сряда Луната в Стрелец носи оптимизъм и склонност към приключения, човек се чувства по-енергичен и готов да покорява върхове. Добро време за реклама и публичност. В четвъртък, петък и събота Луната е в Козирог и акцентът е върху поемане на отговорности, изпълнение на задължения, разпределяне на задачите, въдворяване на ред и структура в хаоса. Ползотворни дни за работа, както и да покажете организационните си умения.

Тялото все още набира сила. Седмицата е подходяща за подхранващи маски, приемане на нужните ни вещества, събиране на енергия. В понеделник тя може да дойде от прием предимно на въглехидрати, във вторник и сряда – на протеини, в четвъртък, петък и събота – кореноплодни и минерали. Неделя е подходяща за гладуване / прием на лека храна. През цялата седмица следете да приемате достатъчно течности и минерали. Понеделник е подходящ за поливане на цветята.

В неделя е пълнолунието и Луната е във Водолей – време за събиране с приятели, общи дейности с други хора, дейности, свързани с някаква кауза, с нови идеи, насочени към бъдещето. Емоционалността е максимална и чувствата се изливат навън без усилие. Лесно може да се ядосате или разстроите, ако усещате ограничения или ако не получите подкрепа за хрумванията си. Но и лесно може да се вдъхновите от идеята на някой приятел да прекарате времето заедно.

2,237 Full Moon Beach Stock Photos, Pictures & Royalty-Free Images - iStock
%d bloggers like this: