Седмична прогноза, 26/7 – 1/8

Кулминацията отмина и през следващата седмица ще виждаме все по-малка част от Луната. В началото на седмицата ще можем да следим пълния й ход от изток на запад през нощта, но постепенно ще изгрява все по-късно.

От понеделник до петък включително Луната е в трета фаза и качеството, с което се свързва през този период, е сухота, което се асоциира между другото с разделяне. Отделянето на ненужното ни вече и сбогуването с него са част от символичните значения на това положение и подобни дейности са успешни през този период.

От понеделник до сряда Луната е в Риби и все още доста видима, което предполага да избягваме планираните операции, особено ако са свързани със стъпалата. Натрупаната при растящата Луна енергия сега може да се изразходва в спорт, разходки, активна почивка. Баня на стъпалата ще се отрази добре. Тялото е чувствително към приеманите течности, затова ограничете алкохола, кафето, черния чай, изкуствените напитки. Същевременно топлината предполага човек да поема достатъчно течности, може би преди всичко вода. Дните са подходящи за поливане на цветята.

В четвъртък и петък Луната е в Овен и ще ни донесе вътрешен порив да сме активни и действени. В тези дни се пазете от инциденти, порязвания, изгаряне, травми по главата. Операции на главата е по-добре да се отложат, ако е възможно. В менюто се препоръчват преди всичко белтъчини и плодове.

В събота и неделя Луната е в Телец, където е в екзалтация. Дните са подходящи за почивка, отпуснете се и се насладете на добра храна и напитки, релакс, ексфолиращи маски и масажи, сензитивни удоволствия. В събота Луната е в трета четвърт и прави тау квадрат със Сатурн и Слънцето в съвпад с Меркурий (червеният триъгълник на картата), а по-късно през деня Луната ще влезе в съвпад с Уран. Всички тези аспекти биха могли да донесат известно напрежение, в зависимост от това как се отразяват конкретно във Вашата карта. Ако попаднете в напрегната ситуация, ще е от полза да се адаптирате към обстоятелствата и да си спомните, че това е временно положение, планетите продължават своето движение и всичко скоро ще отмине.

Мунданна карта за 31/7/2021, 10:00 ч., Лунд, Швеция

През седмицата няколко планети ще сменят знак – в сряда Меркурий влиза в Лъв, в четвъртък Юпитер се връща отново във Водолей, а в петък Марс влиза в Дева. Какво означава това, ще прочетете през седмицата.

Източник: Паухгер, Й., Попе, Т. Точното време. Кибеа. 2014.

%d bloggers like this: