Седмична прогноза, 23-29 август

Седмична прогноза, 23-29 август

Слънцето току що влезе в Дева, веднага след пълнолунието. Там то дава акцент върху темите за служенето, добре свършената работа, планирането и изпълнението на дейностите в детайли, компетентности, сръчност, скромност, стремеж към реални резултати.

Венера е силна във Везни и в тригон със Сатурн, което е добра предпоставка за стабилизиране и задълбочаване на любовните отношения.

Марс е в тригон с Уран, което ще даде тласък на действията ни. Ако Ви се отвори внезапна възможност, използвайте я.

В средата на седмицата Меркурий е в опозиция на Нептун, което може да внесе объркване в мисленето и комуникацията и трудности в концентрацията. Логиката и аналитичността няма да са най-силните ни страни, може би въображението ще ни даде по-добри отговори, макар и нелогични.

Луната в понеделник и вторник е в Риби, добре е в тези дни да се избягват всякакви операции, тъй като Луната все още е сравнително пълна. Подходящо време за поливане на цветята. Добре ще се отразят бани на стъпалата, погрижете се обувките да са удобни.

От сряда до петък е в Овен и ни настройва вътрешно да сме бързи, импулсивни, да се състезаваме и доказваме. Главата е уязвима, пазете се от умствено претоварване и стрес.

В събота и неделя Луната е в екзалтация в Телец. Време за приятни емоции, хубава компания, храна и питие, сетивни удоволствия, ексфолиращи маски, релаксиращи масажи.

%d bloggers like this: