Седмична прогноза, 20 – 26 септември

Седмична прогноза, 20 – 26 септември

Двете основни събития през идната седмица са пълнолунието и преминаването на Слънцето от Дева във Везни.

В нощта на понеделник срещу вторник (21/9, 02:54 българско време) Луната ще се изпълни за пореден път. Ако сте родени около новолуние или пълнолуние, е възможно да Ви е трудно да спите тази нощ. Сега може да се видят и резултатите от “посаденото” по новолуние. Ако е възможно, избягвайте операциите, поне през първите четири дни на седмицата, особено на стъпалата в понеделник и на главата от вторник до четвъртък.

В понеделник Луната е в Риби и в съвпад с Нептун, което ще ни направи по-емоционални, а може би и леко разсеяни. Въображението е силно, а времето е подходящо за занимания с изкуство, медитация, включване в благотворителни дейности. Грижите за стъпалата ще дадат добри резултати. Време за поливане на цветята.

Във вторник, сряда и четвъртък Луната е в Овен и макар, че вече намалява, все още се вижда ярко на небето. Сега е време за изразходване на натрупаната при растящата Луна енергия чрез спорт или други подобни дейности. В сряда е възможно да изпитаме желание за повече свобода във връзката или промяна в отношенията, или да бъдем провокирани да опитаме нещо ново. Възможно е обстоятелствата да ни наложт да променим начина си на мислене или комуникацията с околните.

В четвъртък Слънцето напуска аналитичната Дева и влиза във Везни, знака на красотата и хармонията. Човек е насочен към партньорства и постигането на компромиси в името на разбирателството.

В петък и събота Луната е в Телец. В петък Луната преминава през съвпад с Уран, който е в опозиция на Венера. Възможни са емоционално напрежение и конфликти във връзките, породени от желание за свобода и собствено пространство, за промени, за нещо ново и вълнуващо. В събота можем да се наслаждаваме на спокойствие, но все пак е добре да не се прекалява с храна или питиета.

В неделя Луната е в Близнаци и ще ни подтиква към разговори, срещи, комуникация, участие в курс, както и занимание с няколко неща едновременно и раздвояване на вниманието. Срещите с приятели ще се по-ползотворни от домакинската работа.

%d bloggers like this: