Седмична прогноза, 11-17 октомври 2021

Седмична прогноза, 11-17 октомври 2021

През изминалата седмица Плутон обърна своя ход в директен и вече се движи напред. Сатурн го последва – в неделя бе стационарен и от понеделник бавно се задвижва в прав ход. Енергията на тези две планети протича по-леко, но ще отнеме няколко месеца, преди да се върнат до точката, от която станаха ретроградни. Ако са отправяли тежки аспекти към важни планети или точки в рождения Ви хороскоп, след някой месец предизвикателният период ще приключи.

Все още е силна енергията на Везните, със Слънце, Меркурий и Марс почти в съвпад в този знак. Те са и в тригон с Юпитер във Водолей, което носи добри условия за започване на дейности, свързани със съдружие, общи каузи, подобряване на отношенията с партньори и клиенти.

Луната тази седмица е растяща и минава през всички стихии. В понеделник е в Стрелец и няма да е чудно, ако още сме на приключенска вълна от уикенда и е трудно да се адаптираме към работните задължения за седмицата. Може да е по-трудно от обикновено да контролираме желанията си.

Във вторник и сряда Луната е в Козирог. В тези дни ще сме по-склонни да бъдем отговорни, да поемаме задълженията си без протести. В сряда Луната е в съвпад с Плутон и двете планети образуват квадрат към стелиума във Везни. През този ден чувствителността ни е изострена и ако попаднем в конфликтна ситуация, има риск да приемем нещата много по-лично и дълбоко, отколкото си струва. Важно е да знаем и помним това, за да не си създаваме емоционален блокаж. Луната е във фаза “първа четвърт” и ако по новолуние сте започнали с ново начинание, сега може да се види накъде ще тръгнат нещата. Ако се обади артроза, помнете, че умереното натоварване я повлиява благоприятно, с акцент върху “умерено” – обездвижването е също толкова вредно в случая, колкото и претоварването на ставите.

В четвъртък и петък Луната минава във Водолей. В четвъртък тя ще премине през Сатурн, а в петък ще достигне Юпитер и тригона му към стелиума във Везни. Денят е благоприятен за разрастване, подобряване, разширяване на дейности и отношения. Водолей е знакът на ексцентричността, който се отличава от всички останали. Нетрадиционни идеи или подход могат да дадат добри резултати и в дейности, свързани с технологии, транспорт, нови технологии.

В събота и неделя Луната е в Риби. Дните са добри за почивка, спа, море, риболов, както и за дейности, свързани с благотворителност или духовни практики. Грижите за стъпалата ще дадат добри резултати. Не забравяйте да полеете цветята в тези дни!

Седмицата е добра за операции принципно, но ако може, избягвайте в понеделник операции и хирургически интервенции, свързани с бедрата, във вторник и сряда – с кости, стави и зъби, в четвъртък и петък – с подбедриците и кръвообращението, а през уикенда – със стъпалата.

Приятна и ползотворна седмица!

%d bloggers like this: