Слънце в Телец

cow between tree and mountains in countryside field

Слънцето влезе в Телец – започва времето на дружелюбните и кротки сладурчета! Да, такива са … докато не пожелаете да им изпробвате ината.

Бавно се задвижват и са изключително постоянни и държеливи – в състояние са да търпят несгоди, ако е в името на поставена цел. Те се опитват да запазят статуквото, да противостоят на промените, да запазят нещата каквито са.

Чувствителни са към земята и всичко, което тя ражда – в общия случай имат нюх за градинарство и земеделие.

Венера управлява Телец и това дава на родените под този знак нюх към комфорт и спокойствие. Добри хора и лоялни приятели. Те не търсят конфликт, а удоволствие. Ценят хубавата и добре приготвена храна и питие, сетивните удоволствия (например спа процедури). Склонни са, в известни граници, да търпят тези, които ги разиграват. Но премине ли се границата, може да стане страшно за опонентите, когато един Телец изпусне цялото насъбрало се у тях раздразнение.

Другата проява на Венера се изразява в това, че Телец е материален знак. На Телците им е нужно да притежават, да имат, за да се усещат сигурни. Телец спада към неподвижните знаци и за него е важно нещата да са устойчиви, а притежанията им дават усещането за устойчивост. Разбира се, имат значение всички планети в картата, когато се прави анализ на характера.

Ако желаете да получавате най-новите статии директно в мейла си, можете да се запишете във формичката по-долу:

%d bloggers like this: