За мен

‘Казвам се Катя и от 4 години съм се посветила сериозно на астрологията. Завършени и настоящи курсове:

  • Класическа астрология при Славчо Митрев.
  • Practitioners Level Horary, The School of Traditional Astrology, tutors Deborah Houlding, Lee Lehman, Wade Caves and Eve Dembowski
  • Consulting Skills, OPA, tutors Kay Taylor and Moon Zlotnick
  • Natal Chart Interpretation Workshop, Foundation Level, Faculty of Astrological Studies, tutor Toby Aldren

Член съм на OPA (The Organization for Professional Astrology) и ISAR (International Society for Astrological Research).

Създадох група “Астроклуб Кафе” във Фейсбук, за да привличам хора с интереси в астрологията. Целта на групата е да се споделя опит, за да се развиваме. Организирам ежеседмични онлайн срещи (предимно в петък), които са форум за споделяне на знания и опит.

Интересът ми към астрологията датира от гимназията (80-те години). Чертала съм хороскопи с пергел, когато нямаше софтуер. Като типичен Близнак, имах още редица занимания, освен астрологията, поради което през годините съм напредвала бавно. Сега достигнах точка, в която основните житейски параметри са установени и вниманието ми е фокусирано основно върху астрологията.

Прилагам традиционен подход в хорарната и модерен в наталната астрология. Смяната между тях е малко объркваща, но практикувайки ги, получавам по-добро разбиране и подобрявам знанията и уменията си. Това, което ми харесва най-много в астрологията е, че чрез нея мога да бъда полезна на хората, които имат нужда от подкрепа, както и на тези, които желаят да изучават това прекрасно изкуство! Другото, което ми харесва е, че астрологията е толкова необятна, че няма как на човек да му доскучае да я изучава (а за един Близнак скуката е убийствена).

Винаги търся начини за развитие и път напред. От есента на 2021 година стартирам онлайн курс Астрология за начинаещи. Имам свой поглед върху начина, по който трябва да се преподава, за да се гарантира, че участниците ще усвоят знания и умения и ще придобият самочувствие като начинаещи астролози.

Имам магистратури по Инженерна физика и Социални дейности от България, както и по Анализ на рисковете в околната среда от Швеция.

С мен можете да се свържете чрез мейл contact@katyastoeva.com