Консултации

Добре дошли! Ще се радвам, ако мога да Ви помогна в консултация да намерите отговорите, които търсите, независимо дали става дума за конкретен въпрос, който Ви измъчва, или за желание да разберете повече за себе си, за отношенията си с другите, потенциала за професия или света около себе си. Силата на астрологията е в способността й да обяснява поведението на хората, настройката им, преживяването на събитията, които идват в живота ни.

Какво да очаквате от една консултация?

В астрологията има различни техники и похвати, които могат взаимно да се допълват, за да бъдат в помощ на човек, когато има нужда от това, когато се чувства изгубен и не вижда ясно пътя, когато се чувства наранен, неразбран, когато преживява тежък момент. Разбира се, астрологията не е само средство за помощ в моменти на криза. Тя ни помага да видим талантите и потенциалите си и отваря вратата към невидимия свят, към предназначението ни в света, миналия опит и задачата ни в този живот.

Наталният (рожден) хороскоп е основата на личността, той описва заложените при раждането ни потенциали. Не бива да се забравя обаче, че винаги имаме и свободна воля. Астрологичните анализи могат да посочат възможности и тенденции, но винаги ние имаме свободата как да реагираме и какви избори да направим.

Като астролог, аз не мога да Ви кажа дали да сключите брак с определен човек. Мога да кажа в кои сфери ще се разбирате, къде са потенциалните точки на напрежение, от какво имате нужда Вие и партньора Ви и т.н., за да добиете представа какво може да очаквате от тези отношения. А дали ще сключите брак с този човек, Вие решавате. Друга примерна ситуация – имате работа, която не Ви удовлетворява, но не смеете да поемете в посоката, която Ви привлича. В картата Ви може да се види какъв тип работа ще Ви удовлетворява, какви потенциали имате за мечтаната професия и за печелене на пари, но пак Вие ще вземете решение дали да смените работата си или не.

При консултациите се разглеждат и текущите тенденции в областите, които Ви интересуват. За да могат да се направят описаните анализи, са нужни рождени данни: дата, час, минути и място на раждане. Ако живеете извън България, е добре да дадете и мястото, на което живеете сега – град и държава, както и от колко време живеете там.

Друг похват, който може да помогне, е да се направи хорарна карта. Това е хороскоп на определен въпрос и за задаването му не е нужно да знаете часа си на раждане. Ако например сте били на интервю, може да ме попитате “Ще получа ли работата, за която бях на интервю?”. Друго примерни въпроси са: “Да купя ли тази къща?”, “Как ще се развият отношенията ни с еди кого си?”, “Бременна ли съм?”, “Ще пътувам ли?”, “Глезенът на дъщеря ми счупен ли е?”, “Кой ще победи (в състезание или мач)?”. Важно е въпросът искрено да Ви вълнува и да е конкретно формулиран.

Вашата личност и преживявания са напълно защитени и конфиденциалността Ви е гарантирана. Това, което е споделено с мен във връзка с консултацията, остава в тайна. Гарантирам, че никога няма да публикувам Ваша карта или да споделям Вашата история, даже и анонимно, ако нямам изричното Ви съгласие за това! За мен е важно Вие да чувствате спокойствие и доверие! В допълнение, като член на OPA (The Organization for Professional Astrology), съм длъжна да спазвам етичния кодекс на организацията в контакта с моите клиенти.

Обучавам се непрекъснато в различни аспекти на астрологията, както и в консултантски умения, комуникация с клиенти и други важни аспекти в работата на един астролог.

Как протича консултацията?

Свързвате се с мен (чрез мейл contact@katyastoeva.com или на Месинджър (Katya Stoeva)). Опишете каква е ситуацията, в която се намирате и защо се обръщате към мен. Ще дискутираме как мога да съм Ви от полза, какво мога да предложа. В рамките на две седмици, когато съм готова, ще Ви пиша, за да насрочим дата за консултацията.

Консултацията продължава 60 минути, през които ще дискутираме въпросите, които Ви вълнуват. Срещата се осъществява в Зум или Месинджър и ако искате, можете да я запишете като видео или аудио файл. Ако желаете, мога аз да направя записа и да Ви го изпратя след срещата. В разговорите принципно не използвам астрологически термини, освен ако не пожелаете.

Каква е цената?

Цената на 60-минутна консултация е 40 евро, които заплащате в края на срещата през PayPal, Revolut, Wise или по банков път.

%d bloggers like this: