Кариера и пари

  • Какво включва този хороскоп?

Хороскопът включва Вашите потенциали за професия, кариерно израстване, работна обстановка, потенциал за финанси. Към каква професия да се насочите? Дали ставате за пилот? Ще получавате ли повече пари от заплата или от собствен бизнес?

В този хороскоп също така ще има информация за текущите влияния по отношение на работа, кариера и пари. Ако имате конкретен въпрос, добре е да го упоменете. Например, ако сте безработни и искате да разберете дали в близката година ще започнете работа, е добре да запишете този въпрос, за да зная какво Ви вълнува и да се фокусирам върху него. Ако живеете в чужбина и се интересувате дали там или в България по-лесно ще намерите работа, пишете това също.

  • Какво е нужно за изготвянето на тематичен хороскоп?

Нужни са дата, час, минути и място на раждане. Колкото по-точни са часът и минутите на раждане, толкова по-точна информация ще получите. Добре е да кажете с каква точност е часът Ви на раждане (дали е взет от удостоверението Ви за раждане, по спомени на майка Ви или от друг източник). Ако живеете в чужбина, са нужни град и държава, където живеете, както и от колко време сте там. Това е нужно в случай, че желаете да направя съпоставка в коя държава са по-добри перспективите Ви за кариера.

  • Как протича консултацията?
  1. Изпращате ми заявка чрез формата по-долу и се разбираме от какво имате нужда и какво очаквате от консултацията.
  2. Изготвянето отнема до две седмици, в зависимост от натовареността ми.
  3. Когато съм готова, насрочваме среща в Zoom и правите плащането през PayPal, Wise (преди Transfer Wise) или Revolute..
  4. Консултацията продължава 60 минути. Протича под формата на дискусия, като аз Ви давам информацията, за която сме се разбрали и ако имате още въпроси по темата, дискутираме и тях. След срещата ще получите файл с аудиозапис и, ако желаете, файл с картата.
  • Каква е цената?

Цената на тематичния хороскоп е 30 евро.

Запитване за изготвяне на хороскоп за КАРИЕРА И ПАРИ

  • Каква е цената?

Други хороскопи:

Личен хороскоп

Любов и брак

Отговор на въпрос

С мен можете да се свържете и чрез мейл contact@katyastoeva.com