Любов и брак

  • Какво включва този хороскоп?

Това е хороскоп, фокусиран върху темата за любов, брак и деца. Той описва какво е заложено по рождение при Вас за създаване и запазване на връзки и партньорства, изграждане на дом, потенциал за деца и отношения с децата. Как взаимодействате с партньорите си? Дали бракът възпрепятства кариерата? Чувствате ли подкрепа от партньора или по-скоро Ви ограничава?

Ще получите и информация за текущите влияния по отношение на връзките. Ако имате конкретен въпрос, е добре да го запишете, за да зная върху какво да се фокусирам. Ако живеете в чужбина повече от една година, ще включа и сравнение как се променят указанията за любов и брак в чужбина, сравнено с България.

  • Какво е нужно за изготвянето на хороскоп за любов и брак?

Нужни са дата, час, минути и място на раждане. Колкото по-точни са часът и минутите на раждане, толкова по-точна информация ще получите. Добре е да кажете с каква точност е часът Ви на раждане (дали е взет от удостоверението Ви за раждане, по спомени на майка Ви или от друг източник). Ако живеете в чужбина, са нужни град и държава, където живеете, както и от колко време сте там.

  • Как протича консултацията?
  1. Изпращате ми заявка чрез формата по-долу и се разбираме от какво имате нужда и какво очаквате от консултацията.
  2. Изготвянето отнема до две седмици, в зависимост от натовареността ми.
  3. Когато съм готова, насрочваме среща в Zoom и правите плащането през PayPal, Wise (преди Transfer Wise) или Revolute..
  4. Консултацията продължава 60 минути. Протича под формата на дискусия, като аз Ви давам информацията, за която сме се разбрали и ако имате още въпроси по темата, дискутираме и тях. След срещата ще получите файл с аудиозапис и, ако желаете, файл с картата.
  • Каква е цената?

Цената на хороскопa е 30 евро*.

* Ако освен собствените Ви потенциали за любов и брак, желаете да узнаете и каква е съвместимостта Ви с конкретен партньор, цената е 40 евро. При това е етично партньорът да е запознат, че се прави тази съвместимост и да е дал съгласието си. В този случай са нужни и пълни рождени данни на партньора Ви: дата, час, минути и място на раждане. Ако се спрете на този вариант, моля, укажете това във формата за заявка!

Запитване за изготвяне на хороскоп за любов и брак

Други хороскопи:

Личен хороскоп

Кариера и пари

Отговор на въпрос

С мен можете да се свържете и чрез мейл contact@katyastoeva.com