Прогноза за 12 месеца

  • Какво съдържа този хороскоп?

Този хороскоп представлява прогноза за следващите 12 месеца. Може да се направи по два начина: за календарна година, или от специфична дата до същата дата следващата година, например от 5 юли 2021 до 5 юли 2022 г. Прогнозата се основава на рождената карта и се изготва чрез прилагането на няколко различни прогностични метода, като например транзити, прогресии, профекции и др.

Целта на прогнозният хороскоп е да даде отправна точка за вземане на решения през идните 12 месеца. Има години, които се запомнят за цял живот. Има и такива, които минават сравнително спокойно. В живота на някои хора промените винаги идват на серии, и засягат много сфери от живота; при други промените в различните сфери се случват независимо една от друга. Ако се интересувате от промени в конкретна сфера, е добре това да се опише, когато поръчвате прогнозата, за да зная на какво да обърна специално внимание.

Имайте предвид, че не бива да очаквате прогноза с конкретни събития по месеци и дни. Астрологичната прогноза е описание на енергиите, които действат в определен период от време и как можете да ги използвате по оптималния за Вас начин, кога са силните периоди и с какво трябва да внимавате. Успешният човек е добре подготвеният човек. В процеса на консултацията ще обсъдим тези въпроси.

  • Какво е нужно за изготвянето на прогноза?

Прогнозата се изготвя на база на рождената карта. Нужни са дата, час, минути и място на раждане. Колкото по-точни са часът и минутите на раждане, толкова по-точен ще бъде и хороскопът. Добре е да кажете с каква точност е часът Ви на раждане (дали е взет от удостоверението Ви за раждане, по спомени на майка Ви или от друг източник). Ако живеете в чужбина, са нужни град и държава, където живеете, както и от колко време сте там. Ако желаете да обърна внимание на някоя специална сфера от живота Ви, запишете това.

  • Колко време отнема изготвянето на прогноза?

Изготвянето отнема до две седмици, в зависимост от натовареността ми.

  • Как става плащането?

Плащането става чрез PayPal, Wise (предишното Transfer Wise) или Revolut. Не е задължително да имате регистрация или някое от приложенията, за да се извърши плащането.

  • Каква е цената?

Цената е 20 евро.

Обратно към началото

Други хороскопи:

Отговор на въпрос

Цялостен (рожден) хороскоп

С мен можете да се свържете и чрез мейл contact@katyastoeva.com