Цялостен хороскоп

  • Какво е личен (рожден) хороскоп?

Това е карта на разположението на планетите от Слънчевата система в зодиакалните знаци в момента на раждането Ви. Тълкуването на тази карта позволява да се разкрият потенциалите на човек в момента на раждане и дава ценна информация за характера и особеностите на личността.

Рожденият хороскоп съдържа психологическа характеристика, темперамент и характер, потребности, начин на мислене и действие, потенциали за любов и брак, кариера и пари, слаби места в тялото. Коя е най-голямата ви сила? Какво Ви е нужно, за да се чувствате добре? Кога една професия или една връзка ще Ви удовлетвори? В кои сфери от живота бихте имали успех и в кои ще се наложи да вложите повече усилия? Какви качества сте развили в миналите си животи и каква е задачата Ви в настоящото прераждане?

Хороскопът включва и анализ на текущите тенденции в живота Ви. Ако живеете в чужбина, в цената влиза и карта на релокация, както и какво се променя при преместването на новата локация, в случай, че това Ви интересува.

Ако има специални теми, които Ви вълнуват, е добре да ме информирате предварително, за да може да акцентирам върху тях.

  • Какво е нужно за изготвянето на рожден хороскоп?

Нужни са дата, час, минути и място на раждане. Колкото по-точни са часът и минутите на раждане, толкова по-точен ще бъде и хороскопът. Добре е да кажете с каква точност е часът Ви на раждане (дали е взет от удостоверението Ви за раждане, по спомени на майка Ви или от друг източник). Ако живеете в чужбина, са нужни град и държава, където живеете, както и от колко време сте там.

  • Как протича консултацията?
  1. Изпращате ми заявка чрез формата по-долу и се разбираме какви очаквания имате от консултацията.
  2. Изготвянето отнема до две седмици, в зависимост от натовареността ми.
  3. Когато съм готова, насрочваме среща в Zoom и правите плащането през PayPal, Wise (преди Transfer Wise) или Revolute..
  4. Консултацията продължава 60 минути. Протича под формата на дискусия, като аз Ви давам информацията, за която сме се разбрали и ако имате още въпроси по темата, дискутираме и тях. След срещата ще получите файл с аудиозапис и, ако желаете, файл с картата.
  • Каква е цената?

Цената на хороскопa е 40 евро.

запитване за изготвяне на цялостен хороскоп

Други хороскопи:

Отговор на въпрос

С мен можете да се свържете и чрез мейл contact@katyastoeva.com