Прогноза за полуфинала Дания – Англия, 7 юли 2021

Довечера е полуфинала на Европейското по футбол между Англия и Дания. Реших да погледна дали звездите имат мнение по въпроса.

Картата по-долу не е по хорарен въпрос, а е карта на събитието. Опитах се да я анализирам по методиката на Джон Фроули.

Диаграма 1. Карта на събитието, 7/7/2021, 20:00, Лондон

В тази карта англичаните са в 1 дом, понеже мачът се играе в Англия. Те се описват от Сатурн, който е ъглов, бавен и ретрограден, в свой знак. Според Фроули да е бавен е в хармония с неговата природа.

Дания се предсталява от Луната, в перегрин, залязваща, бавна, технически в 6 дом – губи силата си и е в плен на обстоятелствата, малко зависи от нея. Слънцето в 7 дом би трябвало да е добър показател за успех, но то е в перегрин. Същото важи и за Венера и Марс, които, макар и гoсподари на 4 и 10 дом, са в перегрин и присъствието им в 7 дом не носи значителни облаги за датчаните. Според Фроули не е релевантно да се гледа, че Луната като Г7 (господар на 7 дом) е в кадентен дом, но някак си не мога да пренебрегна факта, че е в дома на упоритата борба без значителен успех.

Антисията на Точката на щастието е на върха на 1 дом, а антисията на Сатурн, Г1, съвпада с МЦ.

Предвид всичко описано, на мен ми се струва, че Англия ще спечели, макар че вътрешно съм си за датчаните, нали са ми комшии 🙂 След няколко часа ще се знае резултатът. Предупреждавам: тази прогноза НЕ Е основание за залози или финансови решения!

Източник:

Frawley, J. (2007). Sports Astrology. Apprentice Books. London.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s