Ще се състави ли правителство в България?

Въпросът го зададох на 29 юли, т.е. преди ИТН да получи мандат за съставяне на правителство от президента. След като направих анализа, забелязах, че картата пак не ми е вярна, защото не е отчетено лятното часово време. Затова престоя няколко дни като чернова. От друга страна, вярвам, че няма случайни неща. Реших да публикувам анализа си, а скоро ще видим и дали и доколко фактите ще потвърдят написаното.

Ето хорарната карта при задаване на въпроса:

Фиг. 1. Ще се състави ли правителство в България? 29.07.2021, 18:10 Лунд, Швеция

Тъй като и аз съм все още български гражданин, България се представлява от 1 дом Стрелец и Юпитер. Управлението на държавата се описва от 10 дом и Марс. Пак Марс, като господар на Скорпион (11 дом), представлява и парламента.

Юпитер току що премина ретроградно от Риби, собствения си знак, към Водолей, където за момента е в терма на Марс – положението на държавата отслабва и се връща към предишен сценарий.

Марс, на свой ред, е в самия край на Лъв и преминава в Дева. В последните градуси на Лъв Марс е в свой терм и декан, а в Дева влиза в перигрин. При това, Марс е в момента в точна опозиция на Юпитер – положението с управлението на страната и с парламента също ще се влоши, при това парламентът не работи за доброто на нацията. Марс е освен това в 8 дом, домът на смъртта. Самият Марс като природа е бурен, конфликтен, състезаващ се, устремен и несъгласен на компромиси.

Общуването е подчинено на манипулация и на силните на деня (Меркурий е изгорен от Слънцето, Г8). Вероятни са грешки в комуникацията, нарушаване на договорки и споразумения. Фокусът на служебното правителство е върху финансите, които в известна степен може да се стабилизират (Сатурн, Г2 е в силна позиция – в собствен знак и управител на триплицитета). Самото служебно правителство е добро – Слънце в собствения си знак Лъв и ъглово в 7 дом. Друг фокус на работата им може да са преговори с чуждестранни партньори.

Луната (народът) е обсадена между Сатурн (ограничения) и Плутон (манипулации).

В дъното на всичко е разцепление, сепаратизъм, желание да се играе индивидуално – Уран до ИЦ. Нещата вече са решени – АСЦ в крайните градуси на Стрелец. Положението в държавата е пряко свързано с тайни, конспирации, скрити врагове, задкулисни игри – Юпитер е едновременно Г1 и Г12.

Предвид всичко написано, на мен ми се струва, че съставянето на правителство е крайно предизвикателна задача с много малка вероятност за успех.

Времето ще покаже!

Leave a comment